By using our website, you agree to the use of our cookies.

Draadloos presenteren

Draadloos presenteren

Draadloos presenteren

Draadloos presenteren is niet meer de toekomst maar het heden. Het werkt sneller, soepeler en ziet er strakker uit tijdens uw presentatie.
Tot voor kort hadden alle laptops een VGA aansluiting, één kabel op de vergadertafel was voldoende. Met de komst van verschillende laptops, ultrabooks, Macbook, Chroombook is het niet eenvoudiger geworden om uw device aan te sluiten aan de beamer of monitor. Naast de VGA is zijn er nu ook HDMI, mini HDMI, Thunderbolt, Displayport en mini Displayport aansluitingen. Het gevolg is allemaal verschillende kabels en verloop stekkertjes. Door de wirwar aan kabels is het maar de vraag of uw presentatie vlekkeloos van start kan gaan.  Worstelen met kabels, of problemen met configuraties behoren nu allemaal tot het verleden!

De mogelijkheden van draadloos presenteren

Draadloos presenteren biedt uitkomst wanneer er bijvoorbeeld geen aanpassingen mogen worden gedaan aan meubilair of wanden (voor bedrading etc.) of meer dan 1 presentatie weergegeven moet worden. Verder is het geen probleem meer als uw beste klant graag informatie wilt laten zien vanaf zijn iPad. Een nieuwe toepassing van draadloos presenteren is het bring your own device (BYOD) principe.

Pro Systems heeft oplossingen van alle grote A-merken zoals:

Deze oplossingen zijn door ons uitvoerig getest. Neem contact met ons op voor een demonstratie bij ons of bij u op locatie