By using our website, you agree to the use of our cookies.

Geluidssystemen

Geluidssystemen

Geluid, een geadviseerd geluidssysteem klinkt altijd beter

Dit is mogelijk met de geavanceerde software, die exclusief door geautoriseerde partners wordt gebruikt. Met behulp van de analysetechniek vervaardigd Pro Systems een computermodel van uw locatie en wordt de prestaties van de Geluidssystemen beoordeeld. U wilt namelijk dat gesproken woord, presentaties of muziek waarheidsgetrouw wordt weergegeven.

Geluidsontwerp voordat de ruimte er is

Het gebouw zelf hoeft niet eens te bestaan, het model kan worden gemaakt op basis van de (AutoCad) tekening van de architect. Door middel van de software plaatsen onze akoestische ontwerpers elk gewenst aantal en type luidsprekers in een virtuele ruimte. De luidsprekers kunnen naar wens worden gericht, verplaatst, ingesteld en aan- of uitgezet worden. Tevens kan de vertragingsfactor worden ingesteld.

Pro Systems kan ongewenste echo-effect, galm en akoestische hot en coldspots minimaliseren, de akoestische waarden van het oppervlaktemateriaal programmeren, het effect van een volle zaal zal meten, de geluidsweerstand van balkons en overkappingen vaststellen, het Geluidsysteem zo instellen dat een ruimtelijke sfeer ontstaat en aanbevelingen doen om de akoestiek van de ruimte en de inrichting te optimaliseren.

Pro Systems is o.a. Bose Pro en Harman Partner die producten leveren die betrouwbaar zijn, een fraaie vormgeving hebben en een hoge kwaliteit leveren wat voldoet aan onze hoge kwaliteitsnormen.