By using our website, you agree to the use of our cookies.

Meubilair

Meubilair

Meubilair met geïntegreerde techniek

Brainstormen, informeren, presenteren, vergaderen, planningen laten zien, resultaten delen, korte groepsmededelingen doen. Wie kent dit soort situaties niet? De MeetingTable biedt uitkomst. Dit innovatieve totaalconcept met geïntegreerd (touch) display biedt een prachtige oplossing om kort, flexibel en interactief te overleggen en ideeën uit te wisselen. Standaard geeft de presentatie op 1 of meerdere grote, heldere LED schermen interne/externe informatie. Met één druk op de knop switcht u naar uw laptop, die aangesloten is op het in de tafel geïntegreerde systeem voor kabelmanagement. Uw presentatie kan beginnen!

Tevens leveren we bv. een bijzonder fraaie en op maat gemaakte “voorzetwand” waarmee u uw flatscreen display(s) naadloos in uw interieur integreert. De “PresentWall” biedt ruimte aan maar twee displays tot 84" of aan vier displays. Naast het voordeel dat eventuele kabelgoten en/of 230-volt voorzieningen door de PresentWall aan het zicht worden onttrokken, kan uw overige apparatuur - zoals uw videoconference systeem, blu-ray speler, vaste PC en/of audio versterker - op basis van 19-inch montage onzichtbaar en diefstal vertragend geplaatst worden.

De uitvoering c.q. afwerking van het vergadermeubilair bepaalt u; eventueel in overleg met een van onze interieurarchitecten. Gaat u voor een gespoten kleur naar keuze (hoogglans, zijdeglans of mat)? Of wilt u het meubilair laten bekleden met een HPL, melamine of hout fineer? Wat u ook kiest, u heeft de mogelijkheid om bijv. de PresentWall te positioneren als eyecatcher, deze op te laten gaan in uw interieur of uw corporate identity ermee te versterken.