By using our website, you agree to the use of our cookies.

Videoconferencing

Videoconferencing

Video conferencing: Eenvoudig wereldwijd communiceren

Video conferencing brengt mensen dichter bij elkaar en laat ze gerichter en effectiever communiceren. Het draagt bij aan lagere kosten, minder reiskilometers en minder milieudruk. Kortom, beter zakendoen in een schonere wereld. Dankzij snelle IP-verbindingen, nieuwe technologieën en nieuwe servicemodellen ligt video conferencing voor organisaties van elke grootte, in alle sectoren binnen handbereik. De voordelen spreken voor zich. Video conferencing bespaart kosten doordat het woon-werkverkeer beperkt en zakenreizen overbodig maakt. Medewerkers kunnen hun werktijd efficiënter indelen en werk en privé beter in balans brengen. Video conferencing helpt dus bij efficiënt werken, bespaart u de kosten van een dure reis en leidt bovendien tot minder CO2-uitstoot.

Pro Systems levert een video conference systeem met hoge beeld- en geluidskwaliteit en een snelle verbinding. Naast de vaste installatie zijn er ook professionele oplossingen voor mobiel gebruik. Zo beschikt u over kristalheldere communicatie waar vandaan u ook wilt werken. Hiervoor hebben we onze Cloud oplossing Starleaf. Ook kan Videoconferencing worden gebruikt voor de uitwisseling van documenten. Deze worden op het scherm getoond. Om Video conferencing efficiënt in uw organisatie in te zetten dient u een zorgvuldige afweging te maken op welke wijze u invulling geeft aan de behoeften van al uw gebruikers. Pro Systems kan samen met u de juiste oplossing samenstellen. Zowel voor video conference systemen in een boardroom omgeving, in de vergaderzaal, op de werkplek als voor mobiele gebruikers.

Eenvoudige bediening van uw video conference systeem is een voorwaarde voor succesvol gebruik van deze systemen binnen uw organisatie en krijgt daarom bij Pro Systems veel aandacht. De gemiddelde gebruiker vindt het niet prettig om het systeem te moeten bedienen via een ‘onbekende’ afstandsbediening of via een standaard bedieningspaneel met allerlei overbodige knoppen. De software technici van Pro Systems hebben veel ervaring met intuïtieve besturing.

Pro Systems biedt onder andere oplossingen voor: