Experience Center

Met een experience Center geeft u uw klant de ultieme beleving van uw product. Experience betekent letterlijk ervaring. U toont uw producten niet meer statisch maar in een dynamische omgeving. Dit door middel van het gebruik van innovatieve audiovisuele producten. Denk bijvoorbeeld aan 3D technieken, touchscreens of Virtual Reality. Pro Systems is uw partner voor de realisatie van een experience center, zowel voor het bedrijfsleven als voor de vrijetijdssector.

Idee, concept en realisatie

Hoewel u ons op ieder gewenst moment kunt inschakelen worden wij bij voorkeur zo vroeg mogelijk betrokken. Op die wijze kunt u optimaal gebruik maken van onze expertise en hoeft u niet te bedenken welke audiovisuele oplossing het beste passen bij uw wensen.

Voordelen van een experience center

 • Extra bezoekers trekken
 • Klantenbinding
 • Extra omzet door cross selling
 • Wow effect, modern imago en onderscheidend zijn
 • Producten en diensten op ultieme wijze presenteren

Mogelijkheden voor uw experience center

Pro Systems heeft ervaring met alle mogelijke technieken om een experience center te realiseren. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Virtual Reality
  Virtual Reality wordt steeds vaker toegepast in musea en bedrijfsleven. VR geeft u de illusie middenin het verhaal te zitten. In de Volendam Experience vaart u met een VR bril mee met een jonge Volendamse visser. Of laat uw klant met een VR bril rondlopen in zijn nog niet gebouwde keuken. De mogelijkheden zijn oneindig.
 • Interactieve vloer
  De interactieve vloer heeft een hoge attentiewaarde. Er zijn vele toepassingen mogelijk. U kunt de vloer gebruiken voor advertentie en marketing doeleinden. Maar je kan er ook makkelijk een gamevloer van maken. Dit heeft een hoge aantrekkingskracht voor kinderen.
 • Touchscreen
  Touchscreens zijn al niet meer weg te denken uit de samenleving en zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Door middel van touchscreens betrekt u bezoekers bij een tentoonstelling en kunt u ze bijvoorbeeld zelf de keuze laten welke informatie ze willen lezen en in welke taal. Door middel van interactieve toepassingen kunt u jonge gebruikers meenemen in uw verhaal.
 • Video wall
  Uw klanten kunnen niet om een videowall heen. Je kunt er een of meerdere boodschappen tonen die op indrukwekkende wijze aan uw klant gepresenteerd worden.

Projecten