By using our website, you agree to the use of our cookies.

Experience Center

Bied de ultieme beleving van uw product met een Experience Center

Bied de ultieme beleving van uw product met een Experience Center

Met behulp van een experience center kunt u uw klanten of bezoekers een unieke belevenis bieden als het gaat om het tonen van uw producten. Experience betekent namelijk letterlijk ervaring. Het geeft de bezoeker een actieve in plaats van passieve rol. Zij gaan deel uit maken van het geheel.

Door middel van innovatieve audiovisuele producten creëert u een dynamische omgeving, die naar eigen wens kan worden samengesteld. Denk bijvoorbeeld aan 3D technieken, touchscreens of Virtual Reality.

Pro Systems is uw partner voor de realisatie van een experience center, onze expertise is zowel toepasbaar op het bedrijfsleven als de vrijetijdssector.

 Idee, Concept en Realisatie

Hoewel u ons op ieder gewenst moment kunt inschakelen worden wij bij voorkeur zo vroeg mogelijk betrokken. Op deze manier kunt u optimaal gebruik maken van onze expertise en hoeft u niet te bedenken welke audiovisuele oplossing het beste passen bij uw wensen.

voordelen van een Experience Center

 • Extra bezoekers trekken
 • Klantenbinding
 • Extra omzet door cross selling
 • Wow effect, modern imago en onderscheidend zijn
 • Producten en diensten op ultieme wijze presenteren

Welke mogelijkheden zijn er

Elk project heeft zijn eigen wensen en eisen. Er is een grote variëteit aan apparatuur beschikbaar. Pro Systems heeft ervaring met alle mogelijke technieken om een experience center te realiseren. Ter illustratie geven wij u hier een aantal voorbeelden:

 • Virtual Reality
  Virtual Reality wordt steeds vaker toegepast in musea en het bedrijfsleven. VR geeft u de illusie middenin het verhaal te zitten. In de Volendam Experience vaart u met een VR bril mee met een jonge Volendamse visser. Of laat uw klant met een VR bril rondlopen in zijn nog niet gebouwde keuken. De mogelijkheden zijn oneindig.
 • Interactieve vloer
  De interactieve vloer heeft een hoge attentiewaarde. Er zijn vele toepassingen mogelijk. U kunt de vloer gebruiken voor advertentie en marketing doeleinden. Maar je kan er ook makkelijk een gamevloer van maken. Dit heeft een hoge aantrekkingskracht voor kinderen.
 • Touchscreen
  Touchscreens zijn al niet meer weg te denken uit de samenleving en zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Door middel van touchscreens betrekt u bezoekers bij een tentoonstelling en kunt u ze bijvoorbeeld zelf de keuze laten welke informatie ze willen lezen en in welke taal. Door middel van interactieve toepassingen kunt u jonge gebruikers meenemen in uw verhaal.
 • Video wall
  Uw klanten kunnen niet om een videowall heen. Je kunt er een of meerdere boodschappen tonen die op indrukwekkende wijze aan uw klant gepresenteerd worden.

Voor meer informatie over experience centers kunt u onderstaande projecten bekijken of het formulier invullen:

Ship video wall - Pro Systems Royal Delft Experience Center - Pro Systems

Privacy Statement