By using our website, you agree to the use of our cookies.

Interactieve vloer

Interactieve vloer

Interactieve vloer

De interactieve vloer oftewel i-floor is levendig, spannend en nodigt mensen uit tot interactie. De interactieve oppervlakte kan op een vloer, wand of tafel worden aangebracht. De digitale effecten, inclusief geluid, reageren op elke beweging van de gebruiker. U kunt u eigen afbeeldingen integreren om op deze manier een product of dienst te promoten.

Hierbij kan bijvoorbeeld worden gedacht aan het laten verdwijnen van bladeren en bloemen door uw voetstappen en dat het logo van uw bedrijf wordt blootgesteld aan uw doelgroep. Tevens kan gedacht worden aan een vijver vol met goudvissen en dat de goudvissen wegzwemmen van uw voeten wanneer u over de vloer loopt.

Het adverteren via een i-Floor trekt mensen naar uw beursstand of op evenementen, omdat het fascinerend, flexibel en interactief is. Daarnaast kan deze technologie onder andere in musea, winkelcentra en showrooms worden toegepast.

De selectie van verschillende achtergronden en effecten kan eenvoudig door de gebruiker worden aangepast. Creatieve nieuwe effecten of op maakt gemaakte marketing boodschappen kunnen door onze partner Beyond Reality worden geleverd.