Tel: +31 (0)299 666 900 // E-mail: info@prosystems.nl // Neem contact met ons op

  • Video over IP

ProSystems is distributeur van IP Video Systems, een Video over IP-techniek die ondersteuning biedt aan beelden met een hogere resolutie dan High Definition.

IP Video Systems is een Amerikaans bedrijf, gevestigd in Silicon Valley, Californië. IP Video Systems is specialist op het gebied van video over IP-oplossingen en levert aan onder andere overheden en de industrie.

Overheid
De V2D Encoders & Decoders systemen van IP Video Systems bieden uitstekende functionaliteit op het gebied van defensie en rampenbestrijding. De V2D Encoders & Decoders apparatuur is robuust en betrouwbaar bij het doorsturen van real-time informatie en HD-beeld, ook via tragere netwerken. Deze techniek is onder andere bruikbaar voor: het tonen van belangrijke informatie tijdens missies, tijdens het brieven en debriefen, wargaming/simulaties, inlichtingsdienst en Common Operationeel Picture.

Industrie
IP Video Systems levert diensten voor geofysische samenwerking, aan verschillende grote oliemaatschappijen over de hele wereld. Onder andere middels V2D Encoders & Decoders, telepresence en samenwerkingstool helpt IP Video Systems deze bedrijven bij het oplossen van geofysische vraagstukken. Denk bijvoorbeeld aan: exploratie, productie, remote operating/telepresence, trainingen, bijhouden van projectvoortgang en surveillance. Voorbeeld: Case study

Medisch & Farmaceutisch
IP Video Systems biedt verschillende toepassingen op medisch en farmaceutisch gebied. Via video over IP kunnen informatie en beeld real-time worden gedeeld. Denk bijvoorbeeld aan: real-time delen van operatiebeelden en medische informatie via IP, het opnemen van archiveren van operatiebeelden voor studie en training, real-time samenwerking bij research en development (R&D) en ondersteuning door een call center tijdens operaties. De toepassingen van IP Video Systems zijn onder andere geschikt voor fabrikanten van medische hulpmiddelen, robotontwikkelaars, medische opleidingen en farmaceutische bedrijven.

 

Video over IP

 

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken voor een demonstratie in onze showroom te Purmerend? 
Wij nemen dan uitgebreid de tijd gezamenlijk de behoefte te bepalen en de juiste oplossing te bedenken.