Tel: +31 (0)299 666 900 // E-mail: info@prosystems.nl // Neem contact met ons op

  • Touch Screens

Presenteren en vergaderen met touchscreens is inspirerend en impactvol.

Het LED Touch screen is dé nieuwe oplossing waarbij u geen beamer meer nodig bent. De touchscreens werken met elke voor touchscreens beschikbare digibord software en Windows applicaties en zijn voorzien van Optical Sensing Touch technologie. Via een USB kabel sluit u eenvoudig het scherm aan op uw pc of laptop. Met deze Touch techniek kan er snel en nauwkeurig, zelfs met een dunne pen, worden ‘geschreven’ op het Touch screen. Het aanraakscherm reageert snel en precies op aanraking van het scherm zonder dat er druk gezet hoeft worden. Hierbij maken we gebruik van A-merken die fraai, betrouwbaar, kwalitatief hoog en eenvoudig te bedienen zijn.

ProSystems is onder andere partner van CTOUCH en SMART. Met deze Touch screens verandert een gewone les, vergadering of brainstormsessie in een interactieve ervaring die de aandacht vast blijft houden. Vanwege de hoge resolutie en grote nauwkeurigheid is het een touch display uitermate geschikt binnen ieder denkbare toepassing waar accuraatheid wordt gevraagd. Als gevolg van toepassing van multi touch technologie is het mogelijk om met meerdere personen tegelijkertijd aan het scherm te werken waardoor de samenwerking bevorderd wordt. De displays werken altijd en overal, zijn zeer eenvoudig te bedienen en eenvoudig aan te sluiten.

ProSystems kan u helpen met uw keuze. Wij zijn actief betrokken bij de ontwikkeling en toepassing van touchscreens, zowel qua hard- en software als content creatie.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken voor een demonstratie in onze showroom te Purmerend? 
Wij nemen dan uitgebreid de tijd gezamenlijk de behoefte te bepalen en de juiste oplossing te bedenken.