Tel: +31 (0)299 666 900 // E-mail: info@prosystems.nl // Neem contact met ons op

  • Wepresent

WePresent 1000
De WePresent 1000 is een klein apparaat dat op een router lijkt en in iedere willekeurige ruimte geplaatst kan worden. Het is mogelijk om met uw Windows / Mac-computer, tablet of smartphone draadloos verbinding te maken met de WePresent. Foto's, filmpjes, muziek, Word- en Excelbestanden en presentaties kunnen op deze manier worden weergegeven. De splitscreen functie maakt het zelfs mogelijk om content van vier devices op hetzelfde moment op één scherm te tonen. Er kunnen tot 64 gebruikers tegelijk verbinding maken met de WePresent en eenvoudig het beeld overnemen van andere deelnemers. De WePresent 1000 kan verbonden worden met elke TV, display of projector met HDMI of VGA-verbinding en kan tot full HD resolutie projecteren! Het ondersteunt ook touchscreens en interactieve whiteboards! Hierdoor heeft bijvoorbeeld de presentator volledige controle over de projectie van computerbeelden op het touchscreen.

WePresent 1500
Naast alle functionaliteiten van de WePresent 1000, voegt de WePresent 1500 nog een belangrijke functionaliteit toe zoals de mogelijkheid om de op de touchscreens en interactieve whiteboards gemaakte aantekeningen draadloos 'terug te streamen' naar de aangesloten computer, tablets en/of smartphones. Daarnaast maakt de WePresent 1500 het mogelijk om een air stick of andere USB device op aan te sluiten (bijv. een muis) waarmee de presentatie bediend kan worden en aantekeningen op het interactieve scherm gemaakt kunnen worden. De nieuwe functies op de WePresent 1500 maken dit tot de perfecte tool voor het creëren van een nog interactievere en een draadloze presentatie omgeving.

WePresent 2000
Naast alle functionaliteiten van de WePresent 1500, voegt de WePresent 2000 nog een belangrijke functionaliteit toe zoals de mogelijkheid om het toestel te voeden via Power Over Ethernet. Tevens beschikt de WePresent 2000 over een Gigabit Ethernet poort en een onboard USB  player.

Wij kunnen op korte termijn een demonstratie regelen bij u of bij ons op kantoor.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken voor een demonstratie in onze showroom te Purmerend? 
Wij nemen dan uitgebreid de tijd gezamenlijk de behoefte te bepalen en de juiste oplossing te bedenken.