Tel: +31 (0)299 666 900 // E-mail: info@prosystems.nl // Neem contact met ons op

  • geluidssystemen

Stelt u zich eens voor dat u exact kunt horen hoe het geadviseerde geluidssysteem in de structuur van het gebouw en de inrichting zal klinken.

Dit is mogelijk met de geavanceerde software, die exclusief door geautoriseerde partners wordt gebruikt. Met behulp van de analysetechniek vervaardigd ProSystems een computermodel van uw locatie en wordt de prestaties van de Geluidssystemen beoordeeld.

Het gebouw zelf hoeft niet eens te bestaan, het model kan worden gemaakt op basis van de (AutoCad) tekening van de architect. Door middel van de software plaatsen onze akoestische ontwerpers elk gewenst aantal en type luidsprekers in een virtuele ruimte. De luidsprekers kunnen naar wens worden gericht, verplaatst, ingesteld en aan- of uitgezet worden. Tevens kan de vertragingsfactor worden ingesteld.

ProSystems kan ongewenste echo-effect, galm en akoestische hot en coldspots minimaliseren, de akoestische waarden van het oppervlaktemateriaal programmeren, het effect van een volle zaal zal meten, de geluidsweerstand van balkons en overkappingen vaststellen, het Geluidsysteem zo instellen dat een ruimtelijke sfeer ontstaat en aanbevelingen doen om de akoestiek van de ruimte en de inrichting te optimaliseren.

Prosystems is o.a. Bose Pro en Harman Partner die producten leveren die betrouwbaar zijn, een fraaie vormgeving hebben en een hoge kwaliteit leveren wat voldoet aan onze hoge kwaliteitsnormen.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken voor een demonstratie in onze showroom te Purmerend? 
Wij nemen dan uitgebreid de tijd gezamenlijk de behoefte te bepalen en de juiste oplossing te bedenken.