Tel: +31 (0)299 666 900 // E-mail: info@prosystems.nl // Neem contact met ons op

Voor de videoconference functionaliteit adviseert ProSystems een Starleaf 3330 Group Telepresense systeem gecombineerd met een Sony EVI-HD7V PTZ camera.

StarLeaf, opgericht in 2008 bij de oud-CEO en oprichter van Codian, is een Britse producent van netwerken-, voice over IP- en videocommunicatie-oplossingen met vestigingen over de gehele wereld. StarLeaf biedt een breed scala aan easy-to-install oplossingen voor mobiele en gestationeerde medewerkers: cloud-based en on-premise, voor kamers, pc's en tablets.

StarLeaf-oplossingen configureren zichzelf automatisch na aansluiting op een netwerk, zijn constant plug-and-play klaar, en is voornamelijk onderscheidend door het gemakkelijk te bedienen interface, dat op ieder systeem hetzelfde is.

StarLeaf biedt een complete familie van hardware en software TelePresence Endpoints voor vergaderruimte, werkplek en mobiel gebruik. Alle producten hebben dezelfde overzichtelijke gebruikersinterface, waarbij het systeem voor iedereen en overal gemakkelijk te gebruiken is.

Met de StarLeaf software ontvangt u een ongelimiteerd videoconferentie account die op vier verschillende apparaten kunnen worden geïnstalleerd en gebruikt. Zo is het geschikt voor Microsoft Windows, Apple Mac en iPad. De kwaliteit van het video- en audiosignaal is subliem, waardoor de communicatie ongehinderd verloopt. StarLeaf heeft diverse oplossingen die uniek zijn voor de markt van videoconferentie:

  • Mobiel: StarLeaf Breeze;
  • Werkplek: StarLeaf Phone en Touch, PT mini, Personal Telepresence;
  • Vergaderruimte: StarLeaf Group Telepresence.

StarLeaf heeft datacenters over de hele wereld. De missie van het bedrijf is om alle organisaties te laten profiteren van de kostenbesparingen en productiviteitswinst op het gebied van videoconferentie systemen.

Starleaf heeft momenteel een unieke inruilactie

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken voor een demonstratie in onze showroom te Purmerend? 
Wij nemen dan uitgebreid de tijd gezamenlijk de behoefte te bepalen en de juiste oplossing te bedenken.