By using our website, you agree to the use of our cookies.

Over Pro Systems

Pro in audiovisuele oplossingen

Pro Systems bestaat sinds 1996 en is gespecialiseerd in het bieden van professionele audiovisuele oplossingen. Kleine en grote projecten zijn bij Pro Systems in goede handen. Van overzichtelijk tot zeer complex. Voor verschillende branches. Naast de efficiënte en creatieve inrichting van boardrooms en presentatieruimten zijn wij tevens specialist in het ontwikkelen van totaaloplossingen voor simulatie, virtual reality en 3D-visualisatie in verschillende branches. Met de specifieke expertise op dit gebied zijn we distributeur voor diverse visualisatieproducten.

Bij Pro Systems kunt u terecht voor:

Wat kunt u van ons verwachten?

Innovatieve oplossingen met een hoge dosis expertise en flexibiliteit. Dat is wat u van Pro Systems kunt verwachten. We passen bewezen technologieën toe en werken uitsluitend met producten van topkwaliteit. Onze specialisten zijn in staat de meest complexe wensen te vertalen naar een betrouwbare installatie. Zij beschikken namelijk over technische vooropleidingen en jarenlange praktische ervaring. Hun expertise blijft up-to-date door regelmatige trainingen, bijvoorbeeld op het vlak van:

  • Projectietechniek
  • AMX- en Crestron-programmering
  • Warping en edge blend-technieken
  • Reparatie en onderhoud van (3D) projectoren
  • Audio engineering
  • Digital signal en interfacing

Pro Systems traint uw medewerkers graag in het omgaan met apparatuur. Dit kan handig voor u zijn, als u de eerstelijnsservice in-house wilt afhandelen. Zowel nationaal als internationaal heeft onze aanpak geleid tot de status van flexibele en solide partner en toeleverancier.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken voor een demonstratie in onze showroom te Purmerend?
Wij nemen dan uitgebreid de tijd gezamenlijk de behoefte te bepalen en de juiste oplossing te bedenken.

Lees hier onze Privacy Statement en de Disclaimer