Tel: +31 (0)299 666 900 // E-mail: info@prosystems.nl // Neem contact met ons op

ProSystems bestaat sinds 1996 en is gespecialiseerd in het bieden van professionele audiovisuele oplossingen. We geven advies, ontwikkelen concepten en leveren en onderhouden de producten en systemen.

Kleine en grote projecten zijn bij ProSystems in goede handen. Van overzichtelijk tot zeer complex. Naast de efficiënte en creatieve inrichting van boardrooms en presentatieruimten zijn wij tevens specialist in het ontwikkelen van totaaloplossingen voor simulatie, virtual reality en 3D-visualisatie in verschillende branches. Met de specifieke expertise op dit gebied zijn we distributeur voor diverse visualisatieproducten.

Innovatieve oplossingen met een hoge dosis expertise en flexibiliteit. Dat is wat u van ProSystems kunt verwachten. We passen bewezen technologieën toe en werken uitsluitend met producten van topkwaliteit. Onze specialisten zijn in staat de meest complexe wensen te vertalen naar een betrouwbare installatie. Zij beschikken namelijk over technische vooropleidingen en jarenlange praktische ervaring. Hun expertise blijft up-to-date door regelmatige trainingen, bijvoorbeeld op het vlak van:

  • Projectietechniek
  • AMX- en Crestron-programmering
  • Warping en edge blend-technieken
  • Reparatie en onderhoud van (3D) projectoren
  • Audio engineering
  • Digital signal en interfacing

ProSystems traint uw medewerkers graag in het omgaan met apparatuur. Dit kan handig voor u zijn, als u de eerstelijnsservice in-house wilt afhandelen.
Zowel nationaal als internationaal heeft onze aanpak geleid tot de status van flexibele en solide partner en toeleverancier.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken voor een demonstratie in onze showroom te Purmerend? 
Wij nemen dan uitgebreid de tijd gezamenlijk de behoefte te bepalen en de juiste oplossing te bedenken.