By using our website, you agree to the use of our cookies.

Touchscreen

Touchscreen

Touchscreen

Het LED Touchscreen is dé nieuwe oplossing waarbij u geen beamer meer nodig bent. De touchscreens werken met elke voor touchscreens beschikbare digibord software en Windows applicaties en zijn voorzien van Optical Sensing Touch technologie.  Deze techniek maakt gebruik van 2 of meer beeldsensoren die op de randen van het scherm worden geplaatst (meestal in de hoeken). Infrarood achtergrondlichten worden geplaatst in het gezichtsveld van de camera’s aan de andere kant van het scherm. Een aanraking blokkeert een deel van het licht van de camera's en de locatie en de omvang van het aangeraakte object kan worden berekent. Deze technologie is uitermate geschikt voor grotere touchscreens.

Via een USB kabel sluit u eenvoudig het scherm aan op uw pc of laptop. Met deze Touch techniek kan er snel en nauwkeurig, zelfs met een dunne pen, worden ‘geschreven’ op het Touch screen. Het aanraakscherm reageert snel en precies op aanraking van het scherm zonder dat er druk gezet hoeft worden. Hierbij maken we gebruik van A-merken die fraai, betrouwbaar, kwalitatief hoog en eenvoudig te bedienen zijn.

Pro Systems is onder andere partner van CTOUCH en SMART. Met deze Touch screens verandert een gewone les, vergadering of brainstormsessie in een interactieve ervaring die de aandacht vast blijft houden. Vanwege de hoge resolutie en grote nauwkeurigheid is het een touch display uitermate geschikt binnen ieder denkbare toepassing waar accuraatheid wordt gevraagd. Als gevolg van toepassing van multi touch technologie is het mogelijk om met meerdere personen tegelijkertijd aan het scherm te werken waardoor de samenwerking bevorderd wordt. De displays werken altijd en overal, zijn zeer eenvoudig te bedienen en eenvoudig aan te sluiten.

Pro Systems kan u helpen met uw keuze. Wij zijn actief betrokken bij de ontwikkeling en toepassing van touchscreens, zowel qua hard- en software als content creatie.