Tel: +31 (0)299 666 900 // E-mail: info@prosystems.nl // Neem contact met ons op

  • verhuur faciliteren van evenementen
  • verhuur faciliteren van evenementen
  • verhuur faciliteren van evenementen

Een congres, presentatie of evenement? Opening of personeelsfeest? ProSystems staat graag voor u klaar met een grote range aan verhuurproducten op audiovisueel gebied.

Betrouwbaar en creatief
Het organiseren van een evenement, productintroductie, congres of concert is een kwestie van snelheid, creativiteit en improvisatievermogen. ProSystems kent het proces en is hierin een betrouwbare toeleverancier en sparringpartner voor het audiovisuele concept, met een breed scala aan audiovisuele verhuurartikelen en inzetten van medewerkers voor de opbouw, bediening en afbouw.

Losse producten en complete AV-systemen
Verstaanbaarheid van sprekers, zangers en muziek is van groot belang. ProSystems heeft voor iedere situatie de juiste producten voorhanden. We bieden losse elementen aan zoals microfoons, speakers en camera’s maar kunnen u ook van dienst zijn bij de volledige opbouw, realisatie en afbouw van projecten. Denk hierbij aan (3D) projectie, streamingvideo (webcasting), narrowcasting en multimedia-vraagstukken.

Professioneel en overtuigend
Uw evenement of congres verdient het beste. U heeft immers maar één kans om uw gasten te overtuigen en die belangrijke eerste indruk achter te laten. Als u samenwerkt met de professionals van ProSystems, dan bent u verzekerd van het feit dat we met u meedenken om een optimale invulling te geven aan uw activiteit.

Door onze flexibele organisatie, vakkennis, meedenkend vermogen leveren wij waar en wanneer onze klanten dit wensen. ProSystems streeft daarbij altijd naar de beste oplossing voor een marktconforme prijs.

ProSystems biedt onder andere oplossingen voor:

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken voor een demonstratie in onze showroom te Purmerend? 
Wij nemen dan uitgebreid de tijd gezamenlijk de behoefte te bepalen en de juiste oplossing te bedenken.