By using our website, you agree to the use of our cookies.

3D Projectie

3D Projectie

3D projectie heeft een grote aantrekkingskracht

3D films in de bioscoop is het bekendste voorbeeld van 3D Projectie. Minder bekend is dat deze techniek ook goed is in te zetten voor andere toepassingen, bijvoorbeeld ter ondersteuning van uw presentatie, in musea of industrie. Door gebruik te maken van deze techniek kunt u de betrokkenheid van uw publiek verhogen. Zij zullen na afloop een ervaring rijker zijn en zullen u niet gauw vergeten.

We maken onderscheid tussen twee verschillende soorten 3D projectie:

  • Passief 3D projectieBij het gebruik van passief 3D worden de twee beelden voor zowel het linker als het rechteroog tegelijk op het scherm weergegeven. Het volledige beeld is opgebouwd uit een aantal lijnen; lijn 1 bevat beeldinformatie voor het rechter oog, lijn 2 voor het linker oog en dat patroon zet zich voort. De gepolariseerde 3D brillen zorgen ervoor dat het ene oog de even lijnen ziet en het andere oog de oneven.
  • Actief 3D projectie
    Bij het gebruik van actief 3D krijgt elk oog een ander beeld aangeboden en verschijnen de beelden steeds na elkaar op het scherm. De 3D bril blokkeert voor elk oog om en om het beeld dat voor het andere oog bedoeld is. Doordat deze beelden door onze hersenen met elkaar gecombineerd worden ontstaat er diepte.

Pro Systems past ieder 3D systeem aan op uw specifieke wensen. Onze partners kunnen de 3D content voor u verzorgen.

Naast 3D projectie beschikken wij ook over andere 3D mogelijkheden.